jukka-vuolle.jpg

Jukka Vuolle
toimitusjohtaja
Orima-Tuote Oy

ORIMA-TUOTE oy

Testattua turvallisuutta

Turvallisuudesta ei voi tinkiä. Meille Orimassa on tärkeää, että kattoturvatuotteet täyttävät ja jopa ylittävät niille asetetut standardit ja vaatimukset. Orima-kattoturvatuotteiden turvallisuus on varmistettu testaamalla tuotteet puolueettomissa testauslaitoksissa sekä staattisten että dynaamisten rasitusten suhteen. Orima-kattoturvatuotteet on sertifioitu ja tyyppihyväksytty Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Ukrainassa ja Venäjällä.

Oriman tikkailla, kattosilloilla ja lumiesteillä on myös kymmenen vuoden materiaalitakuu.

Orima-Tuote Oy:n valmistamille kattoturvallisuustuotteille on myönnetty CE- merkintäoikeus, joka sisältää maalatut kattosillat ja lapetikkaat eri kattotyypeillä sekä luokassa 1 että luokassa 2. Lisäksi Orimalla on ainoana kotimaisena valmistajana sertifiointi lumiesteille ja seinätikkaille. Kyseinen sertifiointi perustuu ruotsalaisiin normeihin ja määräyksiin, koska Suomessa vastaavia määräyksiä ei vielä ole.

On erityisen tärkeää voida varmistua materiaalin ja kattoturvatuotteiden yhteensopivuudesta kun tuotteita asennetaan vanhaan kattoon. Kattoturva toimii odotetulla tavalla vain, kun se on varmasti oikein asennettu. Oriman tuotteita asentavatkin valtuutetut, koulutuksemme saaneet asentajat.